لوگو شورای شهر کرج و استان البرز

کاندیدای شورای شهر کرج

البرز
مرکز کرج
مساحت ۵٬۸۳۳ کیلومترمربع
جمعیت (۱۳۹۵) ۲٬۷۱۲٬۴۰۰ نفر تا سال 1395

استان البرز سی و یکمین استان ایران است. در جلسهٔ هیئت دولت در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۸۸ لایحهٔ تأسیس این استان تصویب و به مجلس شورای اسلامی فرستاده شد. در ادامه با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۳۸۹/۴/۷ استان البرز به‌طور رسمی شکل گرفت. در این طرح پیشنهادی کرج به عنوان مرکز استان در نظر گرفته شده‌است. این شهر در ۲۰ کیلومتری غرب تهران و در حوزهٔ استحفاظی استان تهران قرار گرفته بود که با جمعیتی بالغ بر ۱٬۶۱۴٬۶۲۶ نفر، چهارمین شهر پرجمعیت ایران پس از شهرهای تهران، مشهد و اصفهان محسوب می‌گردد. همچنین رئیس‌جمهور وقت جمهوری اسلامی در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۸۹ در نامه‌ای به وزارت کشور قانون تأسیس استان البرز که در جلسهٔ علنی دوم تیر ۱۳۸۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده بود و شورای نگهبان نیز آن را تأیید کرده بود، جهت اجرا ابلاغ کرد. نام این استان از رشته‌کوه البرز گرفته شده‌است که بخش مهمی از آن از شمال این استان می‌گذرد. در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ با حضور وزیر کشور، استانداری البرز رسماً شروع به فعالیت نمود. عیسی فرهادی به‌عنوان نخستین استاندار البرز انتخاب شده‌ بودآیت الله خامنه ایدرمهرماه ۱۳۹۲ آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی] را به عنوان اولین نماینده ولی فقیه در استان البرز انتخاب کرد.
در آبان ۹۱ پخش آزمایشی شبکه استانی البرز با روزانه ۳ ساعت برنامه آغاز بکار کرد و با شروع سال ۹۲ به روزانه ۸ ساعت رسید. شبکه استانی البرز در روز چهارم خرداد ۹۲ به صورت رسمی و با روزانه ۱۰ ساعت برنامه به صورت رسمی افتتاح گردید. به دلیل اینکه در استان البرز از همه اقوام ایرانی ساکن هستند، این شبکه، شبکه وحدت و همدلی لقب گرفت.

اعضاع شورای کرج دوره چهارم :

1- فاطمه اسکندری – نام پدر علی – با 46127 رای
2- فاطمه آجورلو – نام پدر علی اکبر – با 30422 رای
3- بهنام محمودی – نام پدریعقوب – با 29784 رای
4- محمود دادگو – نام پدر مرحوم ابوالقاسم – با 24723 رای
5- خسرو سرحدی – نام پدر عباس – با 18449 رای
6- علی حاجی کاظم – نام پدر اکبر – با 18080 رای
7- مریم قهرمانی صارم – نام پدر علی – با 17938 رای
8- غقور قاسم پور – نام پدر اسماعیل – با 17363 رای
9- محمدعلی بخشی – نام پدر علیرضا – با 17336 رای
10- امیرحسام عباسی – نام پدر زین العابدین – با 17183 رای
11- میرابراهیم صدیق بطحائی اصل – نام پدر میرمحمود – با 16630 رای
12- رضا شریفی فردوئی – نام پدر محمدعلی – با 16595 رای
13- داود وحیدی – نام پدر قاسم – با 16458 رای
14- مجید کاویانی – نام پدر محمدعلی – با 15861رای
15- مصطفی سعیدی سیرائی – نام پدر مستعلی – با 15730 رای
16- حمیدرضا ابولحسنی – نام پدر حسن – با 14909 رای
17- سعید فیروزگاه – نام پدر رحمت الله – با 14836 رای
18- روح اله کیان – نام پدر زکی – با 14338 رای
19- محمدصادق باغستانی – نام پدر عباس – با 13436 رای
20- سعید مصطفائی – نام پدر علی اکبر – با 13318 رای
21- حجت اله غلامرضائی – نام پدر فضل اله – با 13300 رای

اسامی اعضای علی البدل شورای اسلامی شهر کرج:
1- فرهاد اجورلو – نام پدر براتعلی حیدر – با 12842 رای
2- علی منصوری – نام پدر محمد – با 12774 رای
3- جواد چپردار – نام پدر نصرت اله – با 12494 رای
4- قربان کوهستانی – نام پدر نعمت الله – با12487 رای
5- علی شیرین زاد – نام پدر ابراهیم – با 12245رای
6- ناهید صائمیان – نام پدر محمدتقی – با 11312 رای
7- علیرضا سعیدی – نام پدر محمد – با 11050 رای
8- محمدخدابین – نام پدر نصراله – با 10796 رای

اعضاع شورای کرج دوره پنجم :

۱ – آقای عباس زارع با ۸۱۹۸۲ رأی
۲ – آقای محمدحسین خلیلی اردکانی با ۶۲۴۲۸ رأی
۳ – آقای مهدی حاجی قاسمی با ۵۶۶۱۸ رأی
۴ – آقای منصور وحیدی با ۵۵۳۲۸ رأی
۵ – آقای غدیر مهدوی کلیشمی با ۵۵۲۳۹ رأی
۶ – آقای احد رسولی با ۵۳۶۴۳ رأی
۷ – آقای اکبر سلیم نژاد با ۵۳۱۳۹ رأی
۸ – آقای حسین محمدی با ۵۱۱۰۵ رأی
۹ – خانم سارا دشت گرد با ۵۰۷۳۹ رأی
۱۰- آقای محمد نبیونی با ۵۰۷۱۰ رأی
۱۱ – خانم فریده بزنی با ۵۰۵۹۳ رأی
۱۲ – آقای رحیم خستو با ۴۹۳۶۸ رأی
۱۳ – آقای فرج‌اله ایلیات با ۴۸۳۱۳ رأی
۱۴ – آقای محمدکاظم تفته با ۴۵۶۸۴ رأی
۱۵ – آقای مصطفی سعیدی سیرایی با ۴۳۰۶۳ رأی
۱۶ – خانم مریم قهرمانی صارم با ۳۸۸۷۶ رأی
۱۷- آقای میر ابراهیم صدیق با ۳۳۳۲۳ رأی
۱۸- خانم فاطمه اسکندری با ۳۲۹۹۶ رأی
۱۹- آقای علی حاج کاظم با ۲۹۸۰۸ رأی
۲۰- آقای غفور قاسم پور ۲۷۳۱۱ رأی
۲۱- آقای قربان کوهستانی با ۲۶۲۹۰ رأی
۲۲- آقای امیرحسام عباسی با ۲۵۲۸۸ رأی

نمودار عملکرد شهرداری کرج در دوره (چهارم) شورای شهر نشان از تحقق خردجمعی دارد:
شهردار کرج گفت: بی شک با بررسی عملکرد شورای اسلامی شهر این کلانشهر طی چهار سال گذشته، پی به ارتقاء نمودار عملکرد شهرداری کرج در عرصه های مختلف و تغییر چهره شهر با استفاده از مشارکت و خرد جمعی می بریم و این مهم نشان از آن دارد که مجموعه مدیریت شهری ایران کوچک، روز به روز به هدف اصلی خود که بهره برداری از طرح های بزرگ عمرانی و خدماتی و جذب همکاری شهروندان می باشد نزدیک تر شده است.

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، علی تر کاشوند این مطلب را عنوان کرد و گفت: نهم اردیبهشت سالروز رخدادی شگرف در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است كه نشان از اوج ظهور مردم سالاری در جامعه اسلامی ما دارد.

شهردار کرج اظهار داشت : بی شک شوراها بي واسطه ترين حلقه ارتباطي مردم، با حاكميت و نماد تجلی خرد جمعی هستند؛ نهادی که مشورت را يکی از ارکان مهم سلامت تصميم گيری می داند و به بركت این اتفاق، نقش آفرینی مردم در تعیین سرنوشت خود و فضایی كه در آن زندگی می كنند، دوچندان می شود تا جامعه به سوی کمال سوق داده شود و هر روز بیش از گذشته شاهد بالندگی همه جانبه شهر باشیم.

ترکاشوند بیان کرد : امر شورا و مشورت آنچنان از اهمیت بسزایی برخوردار است که در قرآن مجید بر این مهم تاکید شده و دین مبین اسلام بر منزلت شورا تأکید فراوان نموده است و پیامبر (ص) و ائمه معصومین نیز بر انجام امور با مشورت و شورا تاکید داشته اند.

این مسئول گفت : در کشور ما نیز به دلیل اهمیت شورا و مشورت، رویکرد شورایی در اداره جامعه از اهمیت فراوان برخوردار است و بنیادِ این نهاد اجتماعی، بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، بر حلّ عمل گرایانه مشکلات مردم استوار است که این مهم با کسب سرمایه ارزشمند اعتماد عمومی و پرهیز از دخالت دادن انگیزه های جناحی و حزبی در میدان فعالیت شوراها محقق خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد : مدیریت شهری کرج با دو بازوی نظارتی (شورای اسلامی شهر) و اجرایی (شهرداری) در طول چند سال گذشته سعی کرده است در فعالیت های خود ضمن حفظ منافع و رعایت مصالح شهروندان، در جهت افزایش اعتماد آنان گام بردارد و با توجه به اصل دانش محوری مشکلات شهر را تا حد ممکن مرتفع سازد.

گزارش عملکرد شورای شهر کرج در دوره (پنجم) تشریح شد/ برپایی 133 جلسه و 340 لایحه شورایی در سال 97
رئیس شورای اسلامی شهر کرج با تشریح گزارش عملکرد شورای شهر دوره پنجم گفت: شورای این دوره، از نظر تشکیلاتی از ابتدای فعالیت تاکنون، ۱۳۳ جلسه رسمی تشکیل داده و ۳۴۰ لایحه در این جلسات مورد بررسی قرار گرفته اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از البرز، عباس زارع رئیس شورای اسلامی شهر کرج در تشریح گزارش عملکرد شورای شهر دوره پنجم گفت: شورای این دوره، از نظر تشکیلاتی از ابتدای فعالیت تاکنون، ۱۳۳ جلسه رسمی تشکیل داده و ۳۴۰ لایحه در این جلسات مورد بررسی قرار گرفته اند.

وی با بیان اینکه این لوایح با دستورالعمل هایی مورد بررسی و تصویب قرار گرفتند که تاثیرات عامی بر موضوعات داشتند، مطرح کرد: ۱۶ دستورالعمل و آیین نامه توسط شورای شهر کرج مورد بررسی، تصویب و ابلاغ قرار گرفت و همچنین حدود ۲۰ طرح در حوزه های مختلف زیرساختی، درآمدی و فرهنگی که دارای مشمولیت عام بودند، در کمیسیون ها بررسی شدند و به تصویب رسیدند.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج اظهار داشت: ۲۱۰ تذکر مکتوب در خصوص مشکلات شهری در حوزه نظارت که برخی از آن ها شامل ۱۲ الی ۱۳ بند بودند به صورت قانونی به شهرداری کرج ارائه شد و حدود ۲۵۰ کمیسیون و کمیته کارشناسی کمیسیون ها تاکنون تشکیل شده اند.

به گفته زارع، شورای شهر کرج دارای ویژگی های خاص نیازمند توجه هستند که یکی از آن ها توجه عادلانه به مشکلات شهری است و همچنین هیچ پرونده ای در گرو پرونده دیگر نبوده که این امر نشان دهنده سلامت و نگاه عادلانه شورای شهر است.

وی به مشارکت و تبادل نظر اعضای شورای شهر کرج در موضوعات مختلف اشاره کرد و گفت: اختلاف نظرات بسیاری در تصمیم گیری ها و رای گیری ها میان اعضای شورا وجود دارد که در غنا و کیفیت مصوبات تاثیر بسزایی داشته اند.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج اظهار داشت: شوراهای شهر به دلیل عدم مدیریت واحد شهری و عدم هماهنگی های لازم با چالش های اساسی مواجه هستند که به دوباره کاری و هدر رفتن هزینه ها و در نهایت آسیب رسیدن به شورا می انجامد.

زارع از استاندار البرز خواست به عنوان نماینده عالی دولت، در چارچوب قانون از موضوع ارائه گزارش عملکرد تمامی دستگاه های خدمت رسان به شورای شهر، حمایت های لازم را به عمل آورد.

وی ضمن درخواست از استاندار البرز بابت حراست از اعضای شورای شهر کرج، مطرح کرد: در حوزه های گوناگون با مشکلاتی مواجه هستیم که به موجب آن ها آسیب هایی به شهرداری و شورای شهر وارد می شود که این امر علاوه بر هماهنگی های لازم، حمایت هایی را می طلبد تا اعضای شورای شهر بتوانند تمام تلاش و زمان خود را در خدمت رسانی به کار گیرند.

کمالی زاده در خصوص کمک رسانی به مناطق سیل زده، اظهار داشت: تمام شهرداری های کشور کمک هایی را به صورت نقدی و غیرنقدی به این مناطق ارسال کردند و شهرداری کرج نیز در ایام نوروز، چهار دستگاه بیل مکانیکی به آق قلا اعزام شدند.

وظايف شوراهای اسلامي شهر در قوانين و مقررات

اولين وظيفه شورا ، انتخاب شهردار براي مدت چهار سال
دومين وظيفه شورا ، بررسي و شناخت كمبودها و نيازها و نارسايی های اجتماعی فرهنگی ، آموزشی ، بهداشتی ، اقتصادي و رفاهي
سومين وظيفه شورا ، نظارت بر حسن اجراي مصوبات و طرح هاي مصوب در امور شهرداري و ساير سازمان های خدماتي است
چهارمين وظيفه شورا ، همكاري و تعامل با مسئولين اجرايي و نهادها و سازمان هاي مملكتی
پنجمين وظيفه شورا ،برنامه ريزی پيرامون نحوه مشاركت مردم در انجام خدمات اجتماعی ، اقتصادی ، عمرانی ، فرهنگی آموزشی و ساير امور رفاهی
ششمين وظيفه شورا ، تشويق و ترغيب مردم در خصوص گسترش مراكز گردشگري و تفريحی ، ورزشی و فرهنگی با هماهنگی دستگاه های ذيربط تعريف گرديده است
هفتمين وظيفه شورا ، اقدام در خصوص تشكيل انجمن ها و نهادهاي اجتماعي ، امدادي ، ارشادي و تاسيس تعاوني هاي توليد و توزيع و مصرف
هشتمين وظيفه شورا ، نظارت بر حسن اداره و حفظ سرمايه و دارايي هاي نقدي ، جنسي و اموال منقول و غير منقول شهرداري و همچنين نظارت بر حساب درآمد
نهمين وظيفه شورا‌ ، تصويب آيين نامه هاي پيشنهادی پی شهرداری پس از رسيدگی به آنها با رعايت دستور العمل های وزارت كشور می باشد
دهمين وظيفه شورا ، تاييد صورت جامع درآمد و هزينه های شهرداری است
يازدهمين وظيفه شورا ، همكاري با شهردار جهت تصويب طرح حدود شهر با رعايت طرح های هادی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *